Луцький сирота знову повернеться у власноруч зведену халабуду

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Луцький сирота, який працює двірником і жив у халабуді, знову планує туди повернутися. Термін його перебування в готелі, де оплатили місце волиняни, закінчується 19-го лютого.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало історію про Тараса Врублевського, який облаштував домівку з підручних матеріалів у заростях біля мосту на вулиці Ківерцівській у Луцьку. До таких методів вдався хлопець, коли платити за комунальні послуги й оренду помешкання стало неможливо. Такі його дії назвали незаконними й приїхали під вікна з важкою технікою, пише видання.

Втім після розголосу у ЗМІ на нього перестали тиснути комунальники, владці міста теж звернути увагу, а небайдужі люди почали допомагати.

Зокрема хлопцю запропонували тимчасове житло в готелі.

Тарас розповів, що йому пообіцяли дати квартиру, але коли це станеться, не сказали.

«Спочатку мені запропонували тимчасове службове помешкання на вулиці Драгоманова, будинок № 2. Це напівпідвальне двокімнатне приміщення. Але там воно у дуже жахливому стані, стіни та стеля розвалюються, й потрібно дуже багато грошей, щоб навести там лад. Я подумав, що коли погоджуся, то вони про мене зовсім забудуть й потім, якщо зміню роботу, то знов лишуся на вулиці – тому й відмовився.

Як працівники Луцької міської ради побачили, що я відмовився, то запропонували ту ж квартиру, але сказали, що зроблять там ремонт й дадуть мені від виконкому ордер на квартиру від гуртожитку, а також припишуть мене. Звісно, я з радістю погодився, що нарешті матиму свій куточок у цьому світі», – поділився хлопець.

Зауважимо, що за житло в готелі заплатили до 19-го лютого. Тарас додав, що чиновники йому не назвали точної дати, коли він зможе вселитися у свою нову квартиру, тому, говорить, що, найімовірніше, знову повернеться у халабуду, адже більше йому йти нікуди.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі