На Волині планують приватизувати п’ять масштабних підприємств

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Три масштабних і понад сотню малих об’єктів державної власності запланували продати на Волині в 2016-му році. На продаж виставлятимуть об’єкти вугільної галузі та агропідприємства.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

«На Волині є 100 об’єктів, які фонд готує до продажу в 2016 році, - це очисні споруди та малі об’єкти. Також до приватизації плануємо передати п’ять великих об’єктів: 3 - ДП «Волиньвугілля» і 2 - сільськогосподарські підприємства», - доповіла керівник Регіонального відділення фонду державного майна Тетяна Маслечко.

Тетяна Маслечко роз’яснює, що з молотка хочуть пустити такі сільгосппідприємства: ДП «Волинське обласне сільськогосподарське виробниче підприємство по племінній справі у тваринництві» та ДП «Волинська станція луківництва».

Щодо ДП «Волиньвугілля», то під роздержавлення попадуть три відокремлених підприємства: ДП «Шахта № 9 «Нововолинська», ВП «Шахта Бужанська», ВП «Шахтоуправління «Нововолинське».

Ці підприємства вугільної галузі ще не виставляють на торги, адже зараз відбувається передприватизаційна процедура, коли приводять в належний стан усю документацію.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі