На Волині блокуватимуть рух вантажівок з російськими номерами

  1. Новина відноситься до:

ГО «Автомайдан України» звернулися до місцевої влади з вимогою заборонити рух вантажівок з номерами Російської Федерації територією Волинської області.

Про це йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

Як повідомляють активісти, територією Волині, а саме автомобільною дорогою М19 Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече збільшився потік вантажного транспорту з державної реєстрацією Росії.

«З достовірних джерел відомо, що станом на 10.02.2016р. на переході Доманово – Мокрани знаходяться близько ста вантажівок з російськими номерними знаками», - йдеться у повідомленні.

За словами активістів, вантажівки перетинають кордон через пропускний пункт Доманово – Мокрани без належного митного огляду, оскільки йдуть транзитом, та можуть містити зброю, вибухівку і небезпечні вантажі, як це було у Донецькій та Луганській областях.

«Оскільки Російська Федерація визнана Волинською обласною радою країною агресором, вимагаємо заборонити транзитний рух вантажних автомобілів з російською реєстрацією автомобільними шляхами Волині як таких, що загрожують територіальній цілісності та суверенітету державі України», - заявили активісти «Автомайдану».

Також активісти розпочинають з 8:00 години 12 лютого безтермінову акцію щодо блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками Російської Федерації в районі с. Гірники траси Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі