«Волиньгаз» таки обмежив газопостачання для «Луцьктепла»

Джерело: ПАТ «Волиньгаз»
  1. Новина відноситься до:

8 лютого ПАТ «Волиньгаз» розпочав роботи із обмеження газопостачання для ДКП «Луцьктепло».

Як уже повідомлялось раніше, із початку року луцькі тепловики заборгували ПАТ «Волиньгаз» за розподіл природного газу 22 млн. грн., повідомляє прес-служба підприємства.

Окрім того, ця установа, єдина із усіх підприємств теплокомуненерго області, яка не сплатила навіть найменшої частки заборгованості та не проводить жодних дій задля вирішення проблеми.

«Відповідно до Кодексу газорозподільних систем, оператор газорозподільних мереж області «Волиньгаз» повинен припинити розподіл природного газу споживачу у разі несвоєчасної або неповної оплати послуг за договором. Відтак, уранці 8 лютого ПАТ «Волиньгаз» розпочав обмеження газопостачання підприємству  шляхом поступового відключення котлів на котельнях», - повідомив заступник голови правління з обліку та балансів ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз.

Такий вимушений крок щодо обмеження газопостачання може призвести до серйозних наслідків, як технологічних, так і соціальних, адже «Луцьктепло» надає послуги із централізованого опалення та постачання гарячої води десяткам тисяч сімей лучан.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі