У деяких районах Волині епідемпоріг учетверо перевищує норму

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Показник захворюваності на грип та ГРВІ на Волині досі високий – він підвищений вдвічі. Найгірша ситуація в Горохівському та Ковельському районах. 

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації 8-го лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Як повідомила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, за час епідемії на Волині захворіло більше 160 тисяч краян.

«За станом на5-те лютого епідеміологічний бар’єр перевищено у 2.2 рази. Загалом, уже захворіло 160 тисяч людей на грип та ГРВІ, а це - 10% від населення Волині. З них госпіталізували 3.5 тисячі хворих. Померло 8 осіб з підозрою на грип, два випадки підтверджено, інші досліджуються.

Щодо минулого тижня, то захворіло понад 14 тисяч волинян, що менше на тисячу, ніж тижнем раніше. З них 475 осіб госпіталізували: 60% - це діти до 17 років. 94 випадки були гострими», - звітувала посадовець.

Та додала, що епідеміологічний поріг перейдено в усіх районах області, окрім Локачинського та Маневицького. Зі слів Світлани Мишковець, найгірша ситуація в Горохівському та Ковельському районах, де епідеміологічний поріг вищий норми у 4 рази.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі