Міністри відкликали свої заяви про звільнення

Джерело: Українська правда
  1. Новина відноситься до:

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, міністр інформаційної політики Юрій Стець, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський та керівник Міністерства охорони здоров’я Олександр Квіташвілі відкликають заяви про відставку.

Про це повідомляє «Українська правда».

«Я забираю свою заяву про відставку. Я грузин і приїхав в Україну працювати і боротися за майбутнє цієї прекрасної країни. Я не хочу йти і залишати справи наполовину зробленими, незакінченими», - заявив Квіташвілі.

Водночас Пивоварський, коментуючи відкликання своєї заяви про відставку, сказав:

«На сьогодні ми маємо ситуацію, коли заява Айвараса (Абромавичуса, - ред.) створила унікальні можливості і запустила певні центробіжні сили. Як історик, я вважаю, що на сьогодні потрібно використати цю ситуацію на благо України і всіх українців. І сьогодні після довгої дискусії із своїми колегами я готовий заявити, що я відкличу свою заяву про звільнення за умов, коли будуть виконані ті принципи, про які щойно говорили мої колег».

Водночас голова Мінінформації Юрій Стець зазначив: «А у мене принцип один - це повна прозорість влади».

«Я публічно оголошую про те, що відкликаю заяву про відставку, але чітко хочу дати зрозуміти органам влади те, що виключно діалог із суспільством може надати нам можливість врятувати соборність України», - сказав він.

Зі слів Стеця, всі органи влади мають проводити свої засідання у прямому ефірі.

Окрім того, щомісяця представники всіх органів влади мають публічно звітувати про свою діяльність.

Натомість Міністр економічного розвитку та торговлі Айварас Абромавичус, зі слів його прес-служби, не відкликатиме свою заяву про відставку.

Нагадаємо, 3 лютого стало відомо, що Абромавичус вирішив піти у відставку через кадрові свавілля з боку Блоку Петра Порошенка.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі