Президенту написали петицію з проханням звільнити Гунчика

На сайті електронних петиції до Президента України з’явилося прохання звільнити Володимира Гунчика з посади голови Волинської облдержадміністрації.

Петицію опублікував Григорій Шидловський 3 лютого.

«Просимо Вас, Вельмишановний Петре Олексійовичу, звільнити із обійманої посади голову Волинської ОДА, котрий за час свого керівництва виконавчою владою області не зміг показати себе ефективним менеджером та не вирішив ряд наболілих і актуальних питань життя Волині (зокрема допустив факт масового незаконного видобутку бурштину на території області)», - йдеться у документі.

Також автор петиції запевняє, що  за два роки свого керівництва Володимир Гунчик «перманентно конфліктував з журналістами, волонтерами, політичними опонентами та залишав на керівних посадах старі кадри режиму Януковича або ж лобіював їх на нові призначення».

Станом на 12:30 3 лютого петиція зібрала всього 10 голосів з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилося 90 днів.

Нагадаємо, раніше вимогу про звільнення Гунчика висунув народний депутат Ігор Гузь (Народний фронт) 25 листопада.

Згодом нардеп запевнив, що пошук кандидатур на посаду голови Волинської облдержадміністрації вже триває. 

Натомість Володимир Гунчик назвав заяву Гузя політичним піаром і зізнався, що хоч і сприймає таку поведінку депутата спокійно, проте йому від цього дуже неприємно.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі