Водії луцьких маршруток не хочуть возити дітей-пільговиків

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Не завжди можуть скористатися своїми пільгами на безоплатний проїзд діти із багатодітних сімей. Подекуди водії маршруток відмовляють їм, хоча, наголошують депутати Луцької міської ради, не мають на це жодного права.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради 2го лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутат Луцької міської ради Вікторія Побережна зазначила, що часто трапляються випадки, коли водії відмовляються возити дітей із багатодітних сімей.

«Маршрутчики не хочуть безкоштовно надавати послуги дітямпільговикам, які із багатодітних сімей, та посилаються на рішення виконкому, мовляв, вони, як таксі працюють. А законами України передбачено, що діти із багатодітних сімей мають право на безплатний проїзд містом усіма видами громадського транспорту. Прошу роз’яснити це всім водіям»,  наголосила Побережна.

Із такими зауваженнями та рекомендаціями погодилися більшість присутніх обранців громади в залі й підтримали запит до Луцького міського голови.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі