«Карабасу-Барабасу» продовжили режим роботи

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Члени виконкому підтримали проектр рішення про встановлення режиму роботи бару «Карабас-Барабас» до 3:00.

Відповідне рішення було прийняте під час засідання виконкому 3 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, на засіданні розглядали звернення закладу з проханням продовжити режим роботи до 3:00. Слово попросив лучанин Петро Пінчук, який вчергове нагадав, що заклад постійно заважає місцевим мешканцям, лучани не відпочивають, під вікнами постійно ходять люди в стані алкогольного сп’яніння та шумлять.

З його слів, там навіть наркотики свого часу продавалися. Щоправда, начальник міського управління поліції Ігор Муковоз зазначив, що жодного факту продажу наркотичних засобів у закладі не було зафіксовано.

Нагадаємо, що робота закладу пов’язана із родинним бізнесом міського голови Миколи Романюка. Можливо, саме й тому, говорять обурені лучани, «Карабас Барабас» працює вночі попри висновки санепідемслужби, в яких задокументовано, що заклад функціонує з порушенням чинного законодавства.

На захист закладу виступив член міськвиконкому Роман Романюк, так, на його думку, цей заклад нікому не може заважати навіть теоретично, адже він розміщений у підвалі.

«Базилік» також працює в центрі і нікому не заважає. А «Карабас-Барабас» розташований в підвалі. Тому нікому не повинно чути шум навіть теоретично. А багатьом закладам Луцька на нього ще рівнятися й рівнятися», - вважає він.

Напередодні голосування Микола Романюк повідомив про наявність можливого конфлікту інтересів, бо його син є співвласником цього приміщення. І він голосувати не буде. Однак, навіть без голосу міського голови проект рішення підтримали і продовжили роботу до 3:00 години 12-ма голосами «за».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі