Графік подачі гарячої води у Луцьку не змінюватимуть

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Члени виконкому підтримали проект рішення, в якому затвердили графік подачі гарячої води в місті з 6:00 до 22:00. Попередні заяви про продовження гарячого водопостачання до 23 години виявилися економічно нерентабельними.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому 3 лютого, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

Так, зі слів директора департаменту ЖКГ міськради Івана Кубіцького, підігрів однієї години гарячої води коштує підприємству півмільйона гривень. Як додала заступник директора ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, лучани мало використовують гарячу воду з 22:00 до 23:00, натомість гроші за електроенергію та газ доводиться платити, незалежно від того, скільки води було використано.

Водночас, члени міськвиконкому зауважили: гаряча вода в кранах з’являється значно пізніше 6:00, а в деяких будинках і довше з крану тече холодна вода.

На це Валентина Малютіна зазначила, що на підприємстві розпочнуть підігрів води раніше 6:00, аби вже в цій годині гаряча вода необхідної температури постачалася у будинки. Донедавна о 6:00 працівники котелень тільки починали підігрів води, тому й вода необхідної температури з’являлася пізніше.

Нагадаємо, лучани пропонували продовжити подачу гарячої води після 22:00 години, а натомість відключати воду в обідню пору. Відповідну петицію опублікував Роман Осадовський, однак вона не набрала необхідної кількості голосів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі