У Нацгвардію можна записатися онлайн

  1. Новина відноситься до:

У Нацгвардії запрацював Інтерактивний центр прийому на контрактну службу. 

Це пов’язано з великою кількістю охочих стати військовослужбовцем, йдеться на офіційній сторінці Національної гвардії у Facebook.

«За останній час чисельність військовослужбовців за контрактом збільшилась на 6 тисяч осіб. 2 тисячі контрактників ми взяли у 2014 році, і ще 4 тисячі військовослужбовців за контрактом – у 2015», – повідомив начальник вербувальної служби відділу Управління кадрової роботи Національної гвардії України, полковник Михайло Кардінал.

Наразі штатна чисельність Нацгвардії – близько 49 тисяч громадян.

Інтерактивний центр прийому на контрактну службу у Нацгвардію – принципово новий підхід до спілкування з громадянами. У центрі працюватимуть офіцери з комунікацій, психологи та інші фахівці, які будуть вести пошук контрактників, здійснювати первинну вербувальну роботу і відбір громадян на контракт.

У подальшому, коли розпочнеться вступна компанія, спеціалісти центру вестимуть роботу з абітурієнтами, як захочуть навчатися у вищих навчальних закладах – Національній академії НГУ в Харкові та на Факультеті підготовки фахівців для підрозділів Національної гвардії України у Навчально-науковому інституті №3 у Києві

На сайті Національної гвардії кожен охочий стати контрактником може заповнити анкету і поставити питання, які його цікавлять. Група фахівців працює з заповненою анкетою, розміщеною на сайті.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі