У луцьких школах продовжать карантин

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру Волині продовжили карантин.

Саме таке повідомлення надійшло до керівників усіх шкіл Луцька 29 січня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, профілактичні заходи, пов’язані із збільшенням кількості захворювання на ГРВІ у Луцьку, вирішили продовжити ще на тиждень. Тож, якщо луцькі учні планували виходити на навчання уже 1 лютого, то тепер навчальний процес у місті розпочнеться 8 лютого.

Інформацію про продовження карантину підтвердили в управлінні освіти Луцької міської ради.

«Беручи до уваги рекомендації санітарно-епідеміологічної служби та з метою запобігання поширення грипу та гострих распіраторно-вірусних інфекцій відповідним розпорядженням міського голови буде продовжено карантинні заходи у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста з 01.02 до 07.02.2016 року», - йдеться у повідомленні.

Наказом управління освіти від 25.01.2016 обумовлено роботу педагогічних працівників на час карантину у режимі канікулярного часу, навчальний матеріал за цей період буде ущільнений та керівникам ЗНЗ рекомендовано запровадити проведення додаткових консультацій з предметів для учнів 11 класів у лютому-квітні, для учнів 9 класів – у квітні-травні.

Як повідомлялося вчора, ще на тиждень продовжили карантин у школах Ковеля.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі