Через слизьку дорогу у Луцьку - три аварії

Джерело: ВолиньPost
  1. Новина відноситься до:

На дорогах міста 29 січня - ожеледиця. 

Лише на одному квадраті міста - район ДПЗ та вулиця Гнідавська - трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди за 30 хвилин. Про це пише ВолиньPost.

На розі вулиць Бенделіані та Станіславського занесло автівку, в результаті - зіткнення та незначні пошкодження машини, потерпілих немає.

Друга аварія трапилася на вулиці Гнідавській, через слизьку дорогу BMW врізалась в стовп. Автівка зазнала серйозних механічних пошкоджень, пасажирку авто наразі оглядають медики.

Водій та власник BMW просять наголосити, що гума на машині зимова та нова, що швидкість на цьому відрізку дороги не була перевищена. А причина аварії - дуже слизька дорога.

Ще одна ДТП трапилась на вулиці Даргомижського, що простяглася від вулиці Богдана Хмельницького до Набережної та є паралельною до Кривого Валу.

Через ожеледицю на дорозі водій «Гольфа» не впорався з керуванням і в'їхав в іншу автівку.

Також, як повідомляє ВолиньPost, дорожньо-транспортна пригода, в якій важко травмувався водій, трапилася в селі Жабка Луцького району. Автомобіль Toyota рухався в ківерцівському напрямку, а бус Renault Trafic рухався в бік Луцька.Водій легковика Toyota не впорався з керуванням через ожеледицю на дорозі. Він врізався у бус та злетів у кювет.

Пасажирів Renault Trafic оглядають медики, водій іншої автівки в тяжкому стані доправлений в реанімацію.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі