"ГаРмИдЕр" запрошує лучан провести разом лютневі вечори

  1. Новина відноситься до:

6 лютого, о 18:00 — казка для дорослих «Попелюха» відомого польського драматурга Януша Гловацького (переклад — Олександра Ірванця).
Традиційно «важку тему» автор розкриває із притаманною йому гострою іронією, тому любителям солодких казочок перегляд не рекомендуємо!

Вистава створена за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьку.
Увага! 14+
Ціна квитка — 20 грн

13 лютого, о 18:00 — історія про Любов і Любов «Гра Долі або Доля Гри» за мотивами п’єси Івана Вирипаєва «Валентинів день».
«В одній комунальній квартирі живуть дві 60-літні жінки. Вони люблять одного чоловіка, а він … помер 20 років тому. Час у цьому домі живе за своїми законами, що позбавлені будь-якої логіки. Між реальним життям і уявою стерта навіть умовна межа. І абсолютно незрозуміло — все це «доля гри» чи таки «гра долі»?

Увага! Вхід на цю виставу — благодійний внесок.
Збір коштів для травмованого в зоні АТО бійця, волинянина Олександра Дейнеки, який перебуває на лікуванні в військово-медичному клінічному центрі м. Одеса з 4-а переломами тазобедренної частини.

20 лютого, о 16:00 — казка «Таємниця країни сонячних зайчиків»
(Всеволод Нестайко)
.
Це історія про боротьбу між Світлими силами, очолених Сонячними Зайчиками, та темними силами, на чолі з паном Мороком і Королевою Глупої Ночі.Приходьте, аби переконатися: на чиєму боці Світло — за тим і Перемога! Виставу створено за підтримки Волинського обласного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор».

Ціна квитка:
дитячий — 10 грн
дорослий — 20 грн

Вистави відбудуться за адресою:
вул. Ковельська, 56, Луцький районний будинок культури

Попередній продаж квитків з 28 січня за адресою: вул. Паркова, 5, «Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку», з 9:00 до 21:00 у будні, з 10:00 до 21:00 у вихідні. У день показу, за годину до початку вистави квитки можна купити за адресою театру.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі