Недіючих кіосків у Луцьку не буде

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Кіоски у Луцьку, які не функціонують хочуть знести. Відповідне звернення щодо кіосків, розташованих поблизу зупинок громадського транспорту зробила поліція, йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 20 січня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький інформував, що кіоски на зупинках, які близько до дороги – небезпечні, й поліція наказала їх знести.

«Нам поліція дала припис, що торгівля має вестися не менш, ніж в пʼятьох метрах від бордюра, тому кіоски потрібно ліквідовувати», - пояснив Кубіцький.

Втім, ті кіоски, які функціонують, зносити не будуть, запевняють владці, а візьмуться за недіючі чи ті, де занехаяні зупинки.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев висловив свою думку щодо ситуації, що склалася.

«Закривати ті кіоски, які функціонують, не будуть, проте непрацюючі – закриють однозначно. У нас на вулицях безліч кіосків, що просто стоять і все, за ними не доглядають підприємці, тому їх потрібно зносити», - сказав Яковлев.

Як повідомили учасники засідання, у Луцьку є таких 10 зупинок, де незаконно стоять кіоски, частина з них просто закриті, брудні й заклеєні оголошеннями.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі