Дитбудинок у Луцьку планують передати у власність області

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Члени профільної комісії Волинської облради проголосували за те, щоб передати Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки, а також земельну ділянку, у комунальну власність області.

Про це стало відомо у ході засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області сьогодні, 7 серпня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Нині приміщення знаходяться на балансі управління охорони здоров’я Луцького міськвиконкому. Проте, як зауважив голова комісії Святослав Кравчук, нині заклад дещо змінює свою спеціалізацію: відтепер тут надають допомогу у реабілітації дітей з фізичними вадами. А тому для того, аби залучати більше дітей з області, управління охорони здоров’я ОДА виявило ініціативу передати установу у комунальну власність Волині.

Зважаючи на це, члени профільної комісії проголосували за підтримання проекту рішення обласної ради «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області будівель Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки та земельної ділянки за адресою: Луцьк, вулиця Короленка, 1».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі