Як відзначатимуть День Соборності у Луцьку

  1. Новина відноситься до:

Відзначення Дня Соборності у Луцьку розпочнеться 22 січня о 14.40 з панахиди за загиблими за волю та незалежність України – біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані, йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради. 

    15.30 — тематична виставка «Соборно славу вознесімо, соборно волю бережімо!»та демонстрація фільму «Шлях до Соборності» в приміщенні Волинського облмуздрамтеатру.

    О 16.00 - урочисті збори та святковий концерт за участю представників органів місцевого самоврядування, духовенства та громадськості міста в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Також відбудеться покладання квітів від учасників урочистостей до пам’ятників борцям за волю і незалежність України, першому Президентові України Михайлу Грушевському, пам’ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР.

    У бібліотечних установах міста будуть організовані тематичні виставки літератури, яка висвітлюватиме історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність, відбудуться конференції та літературні читання, присвячені Дню Соборності України.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі