Голови ОСББ хочуть очної ставки з «Луцьктепло»

Джерело: Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Голови об’єднань співвласників багатоквартирних будинків нарікають на якість послуг, які надає комунальне підприємство «Луцьктепло».

Про проблеми та досвід спілкування з підприємством розповіла голова ОСББ «Соборне» Надія Шелепіна під час зустрічі міського голови Луцька Миколи Романюка з головами ОСББ, що відбулася 21 січня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Надія Шелепіна зазначила, що в її будинку по проспекту Соборності,28 проблеми з постачанням тепла. На листи «Луцьктепло» відповідає відписками, а зібрання комісій результату не приносять, каже жінка.

Як це відбувається на ділі, розповідає голова ОСББ: «Що вони роблять: приходить комісія і приходить представник з котельні. Доки я з’ясовую ситуацію з представником «Луцьктепла», на котельні вмикають подачу (у нас є манометр), піднімають тиск, і доки доходимо до останнього під’їзду, то тепло з’являється. Поїхали — і знову тепла немає. Довести нічого не можна».

«Немає гарячої води. Дзвоню на «гарячу лінію» міської ради з питанням, чому по Соборності, 28 чотири доби не було гарячої води. Мені відповідають, що винен голова ОСББ. Я питаю: «А у чому ж я винна?». Вони: «А, то ви? Ви не винні. Винен восьмий жек». Тому прошу, коли буде звітувати керівник «Луцьктепла» - запросіть голів ОСББ», - звернулася Надія Шелепіна до міського голови.

Подібні проблеми підтвердили й інші голови об’єднань співвласників.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі