Патрульні затримали нетверезого працівника поліції

  1. Новина відноситься до:

Під час патрулювання поліцейські затримали працівника Головного управління Національної поліції у Волинській області 1993 року народження, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

"Спочатку чоловік почав хизуватись своїм посвідченням, коли ж зрозумів, що покарання не уникнути, почав телефонувати колегам.
Водія доставили у наркодиспансер, але він відмовився від освідування. Після цього його привезли у міський відділ поліції, де він теж відмовився представлятись. Чоловік вдавав із себе хворого. Через деякий час до відділку прибули колеги, які намагались «вирішити» питання, однак їм нічого не вдалось зробити", – йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуку.

Після встановлення особи на правопорушника склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та винесли постанови за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) та ст. 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП.

Від підписання документів затриманий відмовився.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі