Луцькі «копи» ініціювали 1,5 тисяч подій за місяць

  1. Новина відноситься до:

Працівники патрульної поліції Луцька протягом першого місяця своєї діяльності самотужки призначили 1440 подій для опрацювання.

Про результати роботи міських поліцейських розповідає прес-служба управління.

19 січня 2016 року – виповнився рівно місяць, як патрульна поліція працює в Луцьку. За повідомлення прес-служби за цей місяць по лінії 102 до Управління патрульної поліції надійшло 3 259 викликів.

Загалом опрацьовано 3 265 подій, з яких 1 440 є подіями, призначеними самими працівниками патрульної поліції Луцька, тобто поміченими під час патрулювання міста.

«Для мене великим позитивом є той факт, що ми маємо майже півтори тисячі подій, призначених самими працівниками патрульної поліції. Тобто те, що поліцейські патрулюють і самі шукають собі роботу, виправдовує себе, адже ведеться значна превентивна та профілактична діяльність. Таким чином, можемо говорити про те, що патрульна поліція впевнено заявила про себе в перший місяць роботи, і далі ми не втрачатимемо темп, а продовжимо працювати на попередження і виявлення правопорушень в місті», - прокоментував начальник Управління патрульної поліції у Луцьку Антон Цюцюра.

Найчастіше, звітують у поліції, виклики стосуються порушень правил дорожнього руху, дорожньо-транспортних пригод, сімейних сварок, адміністративних правопорушень та крадіжок.

Таким чином за місяць було складено понад 100 протоколів про порушення Правил дорожнього руху і винесено понад 1000 постанов про порушення ПДР.

З них 43 протоколи складено про керування транспортними засобами особами, які перебували у стані алкогольного та/або наркотичного сп’яніння за ст. 130 КУпАП.

У звітний період частими приводами для звернень громадян були сімейні сварки, причому зверталися як учасники конфлікту, так і сторонні люди (здебільшого сусіди). У значній частині випадків конфлікти було вирішено без написання заяв.

За інформацією відділу моніторингу та аналітики, найбільшою проблемою міста є порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів (майже 80%). Найскладнішою є ситуація з парковками у центрі міста та районах поблизу ринків.

Загалом протягом місяця трапилось 176 ДТП, а також 134 крадіжки, з яких 43 – з автомобілів.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі