Які об’єкти добудують за кошти бюджету Волині

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Будівництво обласного перинатального центру у Луцьку та добудову спорткомплексу школи-інтернату в Заболотті передбачили в проекті обласного бюджету на 2016 рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 18 січня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку увійшли акушерсько-гінекологічний корпус Волинського обласного перинатального центру по проспекту Відродження, 30 у Луцьку та спорткомплекс школи-інтернату у селищі Заболоття Ратнівського району. Так, на будівництво корпусу перинатального центру у бюджеті розвитку передбачили 738,4 тисячі гривень, на добудову спорткомплексу до спального корпусу на 124 місця спецшколи-інтернату у Заболотті - 5,697 мільйона гривень.

Ігор Никитюк зазначив, що ці об’єкти будуватимуть на умовах спів фінансування з місцевими бюджетами. З його слів, в області можуть бути райони, де місцеві бюджети не зможуть долучитися до фінансування подібних масштабних проектів. Як приклад, він навів школу у селі Білин Ковельського району, де на будівництво потрібно понад 2 мільйони гривень та ДНЗ у селищі Голоби. У переважній більшості програм передбачають співфінансування з обласного (50%) та районного бюджетів (50%).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі