Від грипу помер волинянин, про епідемію – не говорять

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

На території Волинської області епідемії грипу немає.

Про це під час оперативної наради 18 січня повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

З його слів, станом на сьогодні, уже є інформація від волинської санепідемслужби, пов’язана з епідеміологічною ситуацією на території області.

«Ситуація щодо грипу на Волині контрольована, сильних спалахів масового характеру немає, але є летальні випадки в області від ускладнень грипу», – зазначив очільник області.

Так, 8 січня 2016 року до медичної амбулаторії села Рокині звернувся мешканець Луцького району. Однак, як виявилось, занадто пізно, тож 12 січня чоловік помер від ускладнень.

«Людина не розраховувала, що потрібно оперативно звернутися до лікарів, ймовірно, займалась самолікуванням.Прошу ЗМІ і голів районних, сільських і селищних рад звернути увагу мешканців області на особливі заходи безпеки, пов’язані з недопущенням загострення епідерм ситуації в регіонах. Береженого Бог береже, але треба берегти себе самого, хоча на все воля Божа», – «оптимістично» резюмував губернатор.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі