Театр ляльок у Луцьку потребує ремонту

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Кошти для ремонту будівлі Волинського академічного обласного театру ляльок шукатимуть в бюджеті.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 6 серпня, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Як повідомив начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук, управління культури підготувало низку пропозицій щодо розподілу коштів перевиконання обласного бюджету. Так, визначили об’єкти, що потребують першочергових ремонтних робіт.

Це будівля обласного театру ляльок, де потрібно відремонтувати глядацьку залу (підлогу та стелю, адже існує загроза її обвалу), для цього потрібно 990 тисяч гривень.

Також капітального ремонту потребує будівля головного навчального корпусу училища культури та мистецтв (1,199 мільйона гривень). Ще 40 тисяч просять виділити на ремонт автобусу «Неоплан» для колективу «Колос».

Є пропозиції щодо виділення коштів на завершення придбання одягу сцени облмуздрамтеатру та на ремонт гаражу театру (130 тисяч гривень), необхідно також здійснити ремонт даху господарського корпусу обласного краєзнавчого музею. Відтак, загалом просили виділити 2,959 мільйона гривень.

Члени комісії одностайно підтримали пропозицію.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі