На Волині за перевірку автівок візьметься СБУ

Джерело: Вusiness.ua.
  1. Новина відноситься до:

Служба безпеки вирішила активно взятися за перевірку незаконно ввезених автомобілів. Нещодавно українця, який ввіз нерозмитнений автомобіль в нашу країну, оштрафували на 450 тисяч гривень.

Митна служба спільно зі Службою безпеки України активно протидіють незаконному тимчасового ввезення автомобілів, - пише Вusiness.ua.

Особливо багато автомобілів на іноземних номерах в західних регіонах країни – Закарпатській, Чернівецькій, Львівській та Волинській областях.

Найчастіше такі машини ввозять люди, які мають подвійне громадянство (це заборонено Конституцією України), йдеться у повідомленні.

За матеріалами СБ України, тільки в грудні 2015 року Чернівецька митниця ввела п'ять справ про порушення митних правил за ст. 485 Митного кодексу України на суму понад два мільйони гривень. Зокрема, складено протокол про порушення митних правил щодо жителя Сторожинецького району Чернівецької області. Чоловік, використовуючи паспорт громадянина Румунії, ввіз на митну територію України німецький автомобіль (марка не зазначена). Його розмитнення становило суму близько 150 000 гривень. За результатами розгляду правопорушення на нього накладено штраф у сумі 450 000 грн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі