Проспект Грушевського вночі знову затопило

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Аварійна ситуація, яка трапилася в одному з каналізаційних колекторів на проспекті Грушевського у Луцьку, мала продовження.

Так, станом на першу годину ночі вода продовжувала бити фонтаном з-під одного з каналізаційних люків навпроти ресторану «Грабінскі», повідомляє інформаційне агентство «Волинські Новини».

Аварійна бригада «Луцькводоканалу», що прибула на місце аварії, відшукала потрібні засувки в сусідніх каналізаційних колекторах і станом на півдругу ночі перекрила подачу води в аварійний колектор.

Після чого спеціалісти аварійної бригади за допомогою помпи відкачали воду з аварійного колектора і поїхали на базу. Зі слів старшого бригади, прорвало одну зі старих каналізаційних труб ще «брежнєвського» періоду, і ремонтні роботи в аварійному колекторі продовжать вранці. Старший аварійної бригади також зазначив, що під час проведення аварійних робіт від водопостачання відключать весь прилеглий до місця аварії район. Подачу води в домівки планували припинити о дев'ятій ранку і аж до повного усунення причин аварії.

Нагадаємо, вчора, 6 серпня, у другій половині дня навпроти обласної лікарні прорвало каналізацію. Тоді представники аварійної служби, які прибули на місце, запевнили, що аварію ліквідують якнайшвидше і специфічного запаху не буде.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі