Працівники ЛПЕ таки хочуть страйкувати

  1. Новина відноситься до:

Працівники Луцького підприємства електротранспорту розповіли, що зупинять рух тролейбусів з 1 лютого, якщо міська влада не виконає їхні вимоги.

Про це стало відомо під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» 12 січня.

На комісію прибув голова страйкового комітету водіїв Андрій Черчик, де заявив про рішення тролейбусників зупинити транспорт. Він наголосив, що одна із головних вимог – виплата заборгованості та своєчасна заробітна плата.  

Під час комісії деякі депутати не хотіли надавати слово Андрію Черчику, мотивуючи це тим, що не налаштовані слухати водіїв і було б краще, щоб на комісію прибуло керівництво ЛПЕ.

«Якщо наші вимоги не виконають, то з 1 лютого ми будемо страйкувати. Вдячний Ігорю Поліщуку за запрошення. Дуже важливо, щоб працівники ЛПЕ були присутні на таких комісіях. Без цього годі вирішити конфлікт. Хотів би, щоб депутати відкинули свої політичні амбіції й почали працювати», – наголосив Черчик.

 





 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі