Нестача приміщень перешкоджає роботі міграційної слжуби на Волині

Джерело: Волинська облдержадміністрація
  1. Новина відноситься до:

Основною проблемою, що перешкоджає повноцінному та ефективному виконанню завдань і функцій, покладених на обласне управління міграційної служби, є нестача приміщень.

Про це повідомив в.о. начальника управління міграційної служби на Волині Іван Войцешук 11 січня, інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації. 

При цьому, за словами Войцешука, «квартирне питання» актуальне і для фахівців обласного управління, і у розрізі районів.

«На сьогодні обласне управління міграційної служби України у Волинській області знаходиться, за умовами договору оренди, в приміщення УМВС у Волинській області. У зв’язку із створенням національної поліції у Волинській області, ми отримали повідомлення про необхідність вивільнення зайнятих кабінетів. Відтак постає нагальна потреба пошуку нових приміщень для розміщення обласного управління міграційної служби. Середня потреба становить 29 робочих кабінетів. З даною проблемою уже зверталися до облдержадміністрації та обласної ради. Надіємось на підтримку та допомогу з боку обласної влади», – зазначив керівник відомства. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі