Держбюджет отримав від Волинської митниці майже 5 мільйонів

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Державний бюджет отримав торік від Волині 6,3 мільярда гривень. Переважна частина цієї суми – 75% (4,7 мільярда) становлять надходження із митниці.

Про це йшлося під час відеоселекторної оперативної наради голови облдержадміністрації 4-го січня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак підсумував, скільки Волинь сплатила й скільки вже отримала коштів цього року.

«Торік до державного бюджету суб’єкти господарювання сплатили 6,3 мільярда гривень, що на 2,3 мільярда гривень більше, ніж у 2014-му році, а це в 1,6 рази більше надходжень.

Основна частина цієї суми поступила в держбюджет від митних органів – 5,7 мільярда гривень, а це 75% від загальної суми надходжень до загального фонду державного бюджету по нашій області.

Щодо решти суми, то надходження від фіскальної служби 1,4 мільярда гривень – 23% від загальної суми, надходження від Національно поліції, Пенсійного фонду, Міністерства юстиції та інші – 800 мільйонів гривень – 1,5%», - звітував головний казначей області.

Та додав, що згідно з їхніми оперативними даними, на перше січня 2016-го року у місцеві бюджети Волині надійшло, без міжбюджетних трансфертів та власних надходжень, 1,8 мільярда гривень, що становить 114% він прогнозу, та на 37% більше, ніж у минулий рік.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі