На Волині планують створити 34 пункти обігріву

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Низька температура, відлига і знову мороз – таку погоду віщують волинянам синоптики. Аби область не паралізувала негода й люди не потерпали від обмороження, на Волині готуються створити 34 пункти обігріву й відстою техніки.

Про це йшлося під час відеоселекторної оперативної наради голови облдержадміністрації 4-го січня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Учасники наради інформували, що синоптики прогнозують волинянам низьку температуру, відлигу, а потім знову пониження на термометрі. Також можливі опади.

У зв’язку з цим, начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук звернувся до керівників районів, аби ті провели підготовчі роботи й у випадку необхідності забезпечили пункти обігріву та відстою машин.

«Ми повинні бути готовими до примхів погоди. Так, згідно із попереднім планом, у нас передбачено 34 пункти обігріву й відстою техніки. Вони мають бути в кожному районі, тому керівники районів та міст області повинні бути готові до того, аби при необхідності їх розгорнути. Також, додатково ми маємо 4 рухомі пункти обігріву», - розповів Грушовінчук.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі