У місцевих прокуратурах Волині скоротили 66 працівників

Джерело: Волинське Агентство Розслідувань
  1. Новина відноситься до:

Якщо у 17 міських та районних прокуратурах працювало 166 працівників, то зараз у 4 місцевих – 100, але лише ті, які успішно склали тестування, пише Волинське Агентство Розслідувань. 

Про це йдеться у доповіді прокурора Волині Дмитра Чепіжака за підсумками 2015 року.

Нагадаємо, на Волині створили 4 місцеві прокуратури: Володимир-Волинська місцева прокуратура: місто Володимир-Волинський та район, Горохівський, Іваничівський, Локачинський район, місто Нововолинськ. Ковельська місцева прокуратура: місто Ковель та район, Любомлський, Шацький, Старовижівський та Ратнівський райони. Маневицька місцева прокуратура: Маневицький, Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Рожищенський райони. Луцька місцева прокуратура: місто Луцьк та Луцький район.

Фактично у всіх адміністративних одиницях (окрім Шацького району) функціонують відділи відповідних місцевих прокуратур. Луцьку місцеву прокуратуру очолив Олександр Шпота. Маневицьку – Олександр Мосійчук. Володимир-Волинську – Віталія Книш. Ковельську – Олександр Бабенков.

Загалом, з часу реформування скорочено 121 посаду, з них 86 посад оперативних працівників та 35 – державних службовців.

За таких обставин, навантаження на прокурорів стало колосальним – у середньому один прокурор є процесуальним керівником у 112 кримінальних провадженнях.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі