У Луцьку шизофренік порізав трьох перехожих

Джерело: ТСН
  1. Новина відноситься до:

На вулицях обласного центру чоловік нападав на громадян. Двох постраждалих госпіталізували у лікарню. Зловмисника затримали, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

До чергової частини міського відділу поліції надійшли повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Перше повідомлення надійшло з лікарні, загалом правоохоронці зареєстрували три таких випадки, які сталися у різних районах обласного центру. В усіх випадках зловмисник застосовував ніж.

Чоловік нападав на перехожих, та наносив їм удари ножем. Двоє страждалих, з колото-різаними ранами, госпіталізовані у лікарню. Загалом із колотими та різаними ранами до медиків звернулися п'ятеро лучан. Стан двох поранених – тяжкий.

27-річний Олександр і досі в реанімації. 7-сантиметрове лезо нападник устромив йому в скроню, пробив кістки черепа і дивом не пошкодив мозок.

На затримання нападника орієнтували усі наряди, які несли службу по забезпеченню охорони громадського порядку у місті. Правопорушника затримали. Знаряддя скоєння злочину вилучили.

Як повідомляє ТСН, на пошуки нападника виїхали чи не всі міські патрулі. Невдовзі затримали 35-річного чоловіка. Навіщо влаштував різанину, той пояснити не зміг.

«У нього – приступ агресії, він неадекватний, тому його покази дуже сумбурні», - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Правоохоронці з'ясували, що нападник має діагноз шизофренія. Тепер на нього чекає додаткова судово-медична експертиза, яка й визначить наскільки він осудний. Отже, нападник має шанси уникнути покарання.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі