До луцького бюджету внесли поправки

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Майже 800 тисяч гривень з медичної субвенції спрямують на лікування хворих на діабет.

Відповідне рішення ухвалили наприкінці другого пленарного засідання другої сесії міськради 24 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, зміни у міському бюджеті 2015 року зумовлені отриманням освітньої субвенції у розмірі 3,5 мільйона гривень та медичної субвенції у розмірі 5,136 мільйона. Більшу частину цих коштів спрямують на оплату праці (це зумовлено підняттям рівня заробітної плати). Частину коштів медичної субвенції спрямують на купівлю медикаментів для того, щоб сформувати залишок медикаментів на 1 січня.

З медичної субвенції 796,8 тисячі гривень спрямують на лікування хворих на цукровий діабет. Збільшено доходи за загальним фондом на мільйон гривень, враховуючи перевиконання бюджету за 11 місяців цього року, та на 1,435 мільйона – за бюджетом розвитку. Враховуючи надходження, пропонують здійснити перерозподіл видатків загального фонду та бюджету розвитку і спрямувати 5,5 мільйона гривень на капітальний ремонт прибудинкових територій. Зі слів посадовця, також очікують на 18 мільйонів гривень субвенції з обласного бюджету. Зокрема, кошти на гемодіаліз надійшли обласному бюджету і наразі розпорядження голови облдержадміністрації про виділення субвенції міському бюджету не підписане.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі