У Луцьку автівки, які блокуватимуть дорожній рух, забиратиме евакуатор

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

З лютого 2016 року патрульній поліції Луцька нададуть евакуатор, аби поліцейські могли ліквідовувати автівки, які блокують дорожній рух.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка 22 грудня повідомив його заступник Сергій Григоренко, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

З його слів, КП «Автопарксервіс» наразі відпрацьовує питання щодо взяття в оренду евакуатора, що допоможе у роботі нової патрульної поліції:

«Луцьк запозичить досвід Львова. Там, коли поліцейський бачить, що сумнівний водій припаркував машину таким чином, що це заважає дорожньо-транспортному руху, а власник не виходить або ховається, він викликатиме евакуатор. Своєю чергою, за допомогою евакуаторів автомобілі порушників доставлятимуть на штрафмайданчики», - поділився ініціативою посадовець.

Він наголосив, що один евакуатор введуть в експлуатацію уже з лютого-березня 2016 року. З часом у планах придбати і другий.

«Є у нас критичні точки. Часто «мажори» незаконно паркуються біля школи №4 та біля Завокзального ринку. Я бачив, як нові поліцейські уже там працюють. А ми їм хочемо допомогти спільно навести лад у місті», - звернувся Григоренко до очільника патрульної поліції Луцька Антона Цюцюри.

Додамо, як зазначають у соцмережах лучани, з появою патрульної поліції у Луцьку суттєво поменшало незаконно припаркованих машин.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі