Коли у Луцьку добудують школу №27

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Завершення першої черги будівництва школи у 55-му мікрорайоні Луцька передбачене у програмі економічного і соціального розвитку міста.

Проект програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2016-2017 роки розглянули під час спільного засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру та постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 21 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив директор департаменту економічної політики міської ради Олександр Озінович, серед основних заходів для забезпечення виконання цілей програми – введення в експлуатацію першої черги загальноосвітньої школи № 27 у 55-му мікрорайоні міста (школа та басейн).

Також передбачили забезпечення доступності дошкільної освіти шляхом відкриття додаткових груп в кількості 200 місць за рахунок реконструкції дошкільних навчальних закладів на вулиці Декабристів,23 та по проспекту Соборності, 35а. У програмі згадується також розробка проекту розширення дошкільного навчального закладу на вулиці Дубнівській, 34б та відкриття групи компенсуючого типу у ДНЗ № 28.

Водночас, посадовець підтвердив, що програма наразі є лише декларативною, а про виділення коштів на виконання робіт говорити передчасно, адже міський бюджет на 2016 рік досі не затверджений.

Нагадаємо, раніше під час засідання виконкому йшлося про передбачення коштів на будівництво школи №27 у рамках комплексної програми розвитку освіти міста на 2016-2020 роки.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі