У радах Волині виявили низку порушень

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Працівники Державної служби України з питань регуляторної політики провели моніторинг рішень місцевих рад та виконкомів. Результати показали, що в окремих населених пунктах рішення незаконні й потребують скасування.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками департаментів, управлінь та органів місцевого самоврядування 21-го грудня в овальному залі обласної ради, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Завідувач Сектором представництва Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Олег Савчук звітував, що порушення знайшли як в міських, районних радах, так і в обласній.

«Здійснюючи моніторинг нормативних актів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика ми виявили документ, де один пункт суперечив державній регуляторній політиці й підлягає скасуванню.

Якщо порівняти з рішеннями екс-губернатора Григорія Пустовіта у 2014-му році, то ми виявили 9 невідповідних розпоряджень, їх скасували.

Щодо рішень райдержадміністрацій, то чимало невиправданих рішень за четвертий квартал 2015-го року було в Іваничівській, Ківерцівській та Турійській радах.

Серед міст обласного підпорядкування, то в Нововолинську найбільше прийняли рішень з порушеннями. Також ми побачили недопрацювання у Володимирі-Волинському і Луцьку», – доповів Савчук.

Та додав, що, зваживши на такий стан справ, нові керівники райрад, міськрад потребують окремих навчать у сфері господарської діяльності та державної регуляторної політики.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі