Облрада планує змінити контроль за митницею

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Прозора робота й справна сплата податків – такою планує бачити волинську митницю обласна рада й хоче, аби вона стала зразком та прикладом для інших регіонів України. Для реалізації запланованого очікують на сприяння Польщі.

Про це заявив під час заключного етапу Міжнародної конференції щодо розвитку санаторію «Пролісок» на Волині голова обласної ради, засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«На рівні обласної ради ми хочемо бачити, що від нас виходить на територію ЄС, і що звідти приходить. Це потрібно для того, аби ми всі чітко розуміли й бачили, що всі отримані кошти митниками йдуть виключно в бюджет держави, а виконані надпланові надходження – в обласний бюджет», – розповів Ігор Палиця.

Він же наголосив, що обласна рада ніяким чином не хоче і не планує втручатися у справи митників, єдине, що потрібно – прозора законна робота й чітка звітність. Допомогти в цьому хочуть попросити сусідів.

«Окрім кроків з нашої сторони, ми надіємося, що допоможе Польща. Зі своїми пропозиціями ми будемо до них звертатися, адже контроль за роботою митниці потрібно збільшити.

Якщо ж Польща відгукнеться нам допомогти, то я впевнений у тому, що волинські митниці будуть в Україні показовими й прикладом того, як повинні платитися податки», – запевнив Ігор Петрович.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі