У Луцьку до Дня Святого Миколая для дітей влаштували свято

  1. Новина відноситься до:

На території соціального проекту «Сіті-парк» організували свято для дітей, які потрапили у складні життєві ситуації.

Така благодійна акція відбувається у місті уже вчетверте. Традиційно діток вітають двічі на рік: 19 грудня та на Різдво. Ініціатор дійства – меценат, представник соціально-відповідального бізнесу, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

На переконання благодійника, дорослі повинні відповідати за дітей. Тому у такі дні кожна дитина має відчути атмосферу свята, а особливої уваги потребують ті діти, батьки яких не в змозі подарувати їм казку. Андрій Покровський намагається подати приклад, адже у Європі подібні благодійні акції – нормальна практика, коли ж в Україні такі заходи – це рідкість.

Цьогоріч дітей соціально-незахищених категорій вітали Святий Миколай, янголи та улюблені герої сучасної малечі – Фіксики. Діток розважали конкурсами, іграми, танцями та співами. Між тим їх частували смачним обідом.

Також під час свята діти малювали малюнки бійцям, які захищають кордони України. Старші дітки залишали під малюнками привітання та підписувалися, а тим, хто ще не вміє виводити літери, писати імена допомагали Святий Миколай та Фіксики.

Загалом на свято прийшли майже 40 дітей. Наприкінці малеча отримала подарунки: канцелярські набори та солодощі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі