Хроніки рекомендують: як розважитися у вихідні

  1. Новина відноситься до:

Що: Свято дерунів

Де: Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті», спорт-бар «Десять дерунів»

Коли: субота, 19 грудня, 16:00

Додатково: у святковій програмі - конкурс на найшвидше поїдання дерунів, онлайн-трансляція різних спортивних подій на 7 екранах; жарти, приємні сюрпризи. Переможець конкурсу з швидкого поїдання дерунів отримає почесний диплом та подарунок від «Адреналін Сіті».  А всі учасники - подарункові сертифікати на 10 порцій дерунів!

 

Що: благодійна акція  «Подаруй бійцям свято»

Де: Театральний майдан Луцька

Коли: 19, 20, 26, 27 з 11:00 до 17:00 години

Додатково: кожен небайдужий може принести від себе подарунок для бійців котрі захищають наш спокій на Сході України. Орієнтир - військовий Дід Мороз.

 

Що: концерт гурту «Рура»

Де: Пивний клуб «Оболонь»

Коли: субота, 19 грудня, 20:00

Додатково: франківський гурт виконує етно, фольк-рок, клубну музику, чимало панку – загалом це «Хеппі рок». Група має три повні альбоми і одну збірку, яка тиражувалась лише в Європі. Вхід вільний.

 

Що: концерт гурту COLAARS

Де: Пивний клуб «Майдан»

Коли: субота, 19 грудня, 21:00

Додатково: український гурт з британським звучанням COLAARS — ковток свіжого повітря для кожного, хто має якісний музичний смак. Місцева музична підтримка – гурт Gone To The Zoo.

 

Що: концерт гурту «Шосте чуття»

Де: ЛучеSк Паб

Коли: субота, 19 грудня, 20:00

Додатково: гурт «Шосте чуття» завітає з мішком подарунків та купою драйву. Молодий гурт «Шосте Чуття» за короткий час досягнув успіху і своєю творчістю став відомим у багатьох містах України, знайшов прихильників на різноманітних подіях, концертах, фестивалях.

 

Що: концерт кавер-бенду «100 хвилин»

Де: Броварня «Карабас-Барабас»

Коли: субота, 19 грудня, 22:00

Додатково: 100 хвилин шаленого драйву, 100 хвилин непідробних емоцій, 100 хвилин найкращої живої музики від гостей з файного міста. Вхід: 40 гривень.

 

У програмі вечора: конкурси та розваги від ведучого, традиційний карабасівський розіграш та море шарового пива.

Що: виставка-ярмарок  «Даруємо радість дітям»

Де: Театральний майдан Луцька

Коли: неділя, 20 грудня, 13:00 година

Додатково: діти та молодь з особливими потребами організовують виставку-ярмарок своїх робіт та солодощів. На зібрані кошти придбають подарунки для дітей сиріт.

 

Що: майстерка  «Новорічна іграшка з лампочки»

Де: вул. Шопена, 22, каб.33

Коли: неділя, 20 грудня, 10:00

Додатково: розмальовуватимуть звичайнісінькі лампочки під ялинкові прикраси. Вхід вільний. Також «Маленький Хогвартс» (організатори) долучився до акції збору речей для Затурцівської школи-інтернату, тому активісти будуть вдячні за книжки, пазлики, канцелярку, які можна передати для вихованців цієї школи. Частина зібраних речей вже поїхала до них на цьому тижні, дякуємо усім тим, хто приєднався до цієї гарної справи

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі