Луцьк прощатиметься із відомим лікарем-психіатром

  1. Новина відноситься до:

18 грудня Луцьк віддасть шану видатному волинянину Євгену Шимоновичу. Серце відомого на Волині лікаря-психіатра перестало битися 17 грудня. 

Про це у мережі інформує Мирослава Філіпович.

Прощання відбудеться у костелі Петра і Павла о 12:00 годині.

«Сьогодні сумний день. Пішов з життя громадський, політичний діяч Волині, той хто відстоював незалежність нашої держави, вже тепер у далекі 90-ті роки і просто хороша, енергійна людина ШИМОНОВИЧ ЄВГЕН. Хай з Богом спочиває. В останню земну дорогу його проведуть сьогодні о 12.00 год від костелу Петра і Павла» - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Євген Шимонович народився 16 січня 1948 року в селі Льотниче, Володимир-Волинського району. Закінчив загальноосвітню школу в Нововолинську. Потому навчався у Львівському медичному інституті, який успішно закінчив і був направлений у Ківерцівську районну лікарню, а потім в обласну психіатричну лікарню №1, де працює і нині лікарем. Стаж роботи – приблизно 40 років. Мав дружину, двох синів – Християна та Генріха, та трьох внуків.

Протягом тривалого часу важко хворів. Зі слів близьких лікаря, остаточно його здоров’я підірвала загибель у ДТП сина Християна – також відомого медика, одного із родоначальників екстремального велоруху.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі