Канада передала форми та камери для луцьких полісменів

Джерело: Gazeta.ua
  1. Новина відноситься до:

Для патрульних поліцеських Луцька та ще п’яти українських міст Канада надала форму і камери.

5 мільйонів канадських доларів, 1 360 тисячі комплектів форми та 1420 ж нагрудних пристроїв для відеозйомки сьогодні передав посол Канади в Україні Роман Ващук департаменту патрульної служби МВС. Її отримають патрульні поліцейські Ужгорода, Мукачева, Луцька, Миколаєва, Кременчука й Дніпропетровська, - пише Gazeta.ua.

Сертифікати на форму сьогодні вручили на базі столичного управління поліцейських, що на вулиці Народного ополчення.

 «Цей проект має забезпечити близько 10% працівників патрульної поліції. Що стосується навчання нової патрульної поліції, то тут Канада забезпечує на близько 40%, тобто наш професіонально-інтелекуальний вклад більший, ніж матеріальний», - каже Роман Ващук.

Зі слів Євгена Жукова, начальника департаменту патрульної поліції, форму і рації передадуть до патрульних служб Луцька, Миколаєва і Дніпропетровська. Новостворені департаменти тут мають заступити на чергування до Нового року. У ще 25 містах цей проект буде запущено у вже в 2016 році.

Також під час заходу офіцери канадської поліції показали чого навчили своїх українских колег. Показали як затримувати злочинця, правильно його обшукати та правильно надягнути наручники.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі