У Луцьку затримали мажорів на «Лексусі»

  1. Новина відноситься до:

Працівники Державтоінспекції разом із бійцями громадського формування  «Варта порядку»  затримали  автомобіль із номерами «Lexus», який роз’їжджав вулицями міста на великій швидкості.

Інцидент трапився у вівторок, 4 серпня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Андрій Бокач.

За словами заступника голови правління «Варти порядку» Олександра Рубана, про те, що вулицями Луцька на шаленій швидкості роз’їжджає автомобіль, патрулю громадського формування повідомила міліція. У авто перебувало двоє чоловіків. Молодики порушували Правила дорожнього руху, зокрема проїжджали на червоне світло та підрізали бус. На вимоги міліції зупинитися хлопці не реагували.

Так, бійці «Варти порядку» разом із працівниками ДАІ затримали авто біля заправки «WOG», що у районі гіпермаркету «Там-Там». Порушники вели себе неадекватно та погрожували правоохоронцям.

Як зазначив Олександр Рубан, представникам «Варти порядку» довелося силою витягнути хлопців із автомобіля і одіти наручники. Водія відправили у наркологічний диспансер, однак він відмовився проходити експертизу. Натомість пасажир сприяв діям правоохоронців.

Наразі справу передали в Державтоінспекцію для складання протоколу. 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі