У луцькій школі - фінал театралізованого фестивалю «Маски»

Джерело: Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк»
  1. Новина відноситься до:

Традиційно для участі у фестивалі учні школи готують аматорські постановки, вистави та мініатюри.

Цьогорічний фестиваль «Маски» стане 26-м. У планах організаторів – зміна формату заходу та розширення його масштабів, повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

У той час, коли діти проводять репетиції, батьки зайняті виготовленням декорацій та акторського реквізиту. Тепер на реалізацію творчих задумів коштів вистачає. Кілька місяців тому ЗОШ  № 11 стала першою, де за сприяння Офісу розвитку кварталу створили благодійний фонд розвитку «Ерудит». Для підтримки новоствореної організації, за ініціативи голови правління Фонду «Новий Луцьк» Олександра Товстенюка у бюджет розвитку «Ерудиту» заклали 25 000 гривень. Така допомога сприяла тому, що в цьому році фестиваль «Маски» дав можливість втілити неординарні творчі ідеї школярів, які вирішили спробувати себе в якості акторів.

Перший етап фестивалю відбувся 7 грудня. У фіналі «Масок», який відбудеться 17 грудня о 17:00 годині в актовому залі ЗОШ № 18, що на вулиці Наливайка, 106, професійне журі та глядачі визначать театральну постановку, яка стане кращою.

Уже в наступному році організатори планують підвищити рівень фестивалю і вивести його на міжшкільний рівень. Вони впевнені, що  в навчальних закладах Луцька є багато творчо обдарованих дітей, які завдяки участі у фестивалі зможуть відкрити в собі акторський талант.

12376257_175944822759559_1373972040775120324_n

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі