Через створення нового департаменту у Волинській ОДА відбудеться скорочення працівників

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

Розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика ліквідовано департамент економічного розвитку і торгівлі та окреме управління міжнародного співробітництва.

Він додав, що структури в принципі не ліквідовані, а реорганізовані, оскільки їхні функції віднині буде виконувати новостворене управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції у Волинській області, пише Під прицілом.

При утвори нової структури в облдержадміністрації скоротили половину працівників ліквідованих департаментів. Володимир Гунчик планує, що замість 48 працівників, на посадах залишиться близько 26.

Начальником структурного підрозділу призначили Юрія Кресака, який донині був на посаді радника губернатора. Новоутворене управління починає свою роботу з 14 грудня.

Основне завдання управління полягає у залученні інвестицій, розвитку та реалізації інвестиційних і грантових програм, координації роботи по інвестиційних і грантових проектах між обласною владою і органами місцевого самоврядування, реалізацією обласних і державних програм в частині міжнародного співробітництва і європейської інтеграції.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі