У Луцьку планують вшанувати загиблих бійців зупинкою транспорту

  1. Новина відноситься до:

З пропозицією 24 серпня долучитися до всеукраїнської акції вшанування пам’яті полеглих у боях до міського голови Миколи Романюка звернулися учасники антитерористичної операції та волонтерська спільнота Волині. 

Відповідне звернення опублікувала на своїй сторінці у Facebook волонтерка Наталія Ариванюк

Як відомо, у серпні виповнюється гірка річниця «іловайського котла», де загинули сотні українських бійців, сотні військовослужбовців отримали поранення та стільки ж бійців захопили у полон. Доля багатьох так і залишилася невідомою.

Найбільше людських втрат у неоголошеній війні на сході у процентному відношенні зазнала Волинь.

У День незалежності України міста приєднуються до всеукраїнської акції – вшанування загиблих на сході Героїв. У цей день о 14:00 годині на вулицях міст на одну хвилину зупинять рух транспортних засобів та звуковими сигналами автомобілів вшанують пам’ять загиблих воїнів в зоні АТО.

 «Наше місто, яке теж зазнало втрат його найкращих синів, повинне приєднатись до цієї всеукраїнської акції, та символічно вшанувати пам’ять земляків, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України», -  йдеться у повідомленні. 

Так, волонетри просять міського голову прийняти рішення щодо проведення 24 серпня у Луцьку акції з вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі