Гузь чекає на реакцію Президента щодо звільнення Гунчика

  1. Новина відноситься до:

Народний депутат Ігор Гузь упродовж тижня чекатиме реакції Президента України щодо звільнення голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

Про це він повідомив 8 грудня на брифінгу Верховної Ради України, інформує прес-служба нардепа.

Парламентар попередньо надіслав відповідне депутатське звернення Президенту України Петру Порошенку. У зверненні навів ряд найбільш резонансних фактів із життя Волинської області, що показують бездіяльність губернатора Володимира Гунчика. 

«Володимир Петрович Гунчик вже більше року займає посаду голови Волинської обласної адміністрації. На Волині від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень. Губернатор у першу чергу несе відповідальність за той безлад, який зараз відбувається у Маневицькому районі, де знаходяться поклади бурштину» - зазначив під час виступу народний обранець.

Ігор Гузь переконаний, що за час діяльності чинного голови облдержадміністрації незаконний видобуток бурштину на Волині набув всеукраїнського масштабу.

«Володимир Петрович неефективний у контексті боротьби із нелегальним видобутком бурштину. Це не єдина проблема» - додав народний обранець.

Ігор Гузь зазначив у письмовому зверненні до Президента України Петра Порошенка перелік усіх зауважень щодо роботи чинного голови Волинської ОДА.

«Об’єктивно – область втомилася від цієї людини. Протягом цього тижня чекаю реакції від Адміністрації Президента з приводу мого депутатського звернення. Сподіваюсь, що Петро Порошенко все-таки здійснить кадрові рішення після такої кількості «провалів» Гунчика».

Нагадаємо, вперше вимогу про звільнення Гунчика Гузь висунув 25 листопада.

Згодом нардеп запевнив, що пошук кандидатур на посаду голови Волинської облдержадміністрації вже триває. 

Натомість Володимир Гунчик назвав заяву Гузя політичним піаром і зізнався, що хоч і сприймає таку поведінку депутата спокійно, проте йому від цього дуже неприємно.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі