Бюджет Волині перевиконали на 12%

Джерело: Під прицілом
  1. Новина відноситься до:

За підсумками 11 місяців поточного року на Волині спостерігається стабільно високий рівень виконання місцевих бюджетів.

Про це під час оперативної наради в голови ОДА доповів директор департаменту фінансів Волинської обласної державної адміністрації Ігор Никитюк, пише Під прицілом.

За його словами, місцевий бюджет області виконаний за доходами загального фонду на 112,7%. Понадпланово в бюджет надійшло 171,6 мільйонів гривень. Загалом до місцевих бюджетів залучено податків і зборів в обсязі понад 1,5 мільярда гривень.

За рахунок надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання підакцизних товарів, місцеві бюджети отримали 192,4 мільйона гривень. Або 12,6% від усіх надходжень. Тож від перевиконання планових показників по доходах отримано додатковий фінансовий ресурс в обсязі 450 мільйонів гривень.

Доходи спеціального фонду місцевих бюджетів за поточний рік становлять 83,4 мільйона гривень, або 123%. З них - 47,4 мільйона складають кошти від перевиконання планів митних платежів.

З метою забезпечення розрахунків за пільги, субсидії, соціальні допомоги розпорядженням Кабінету Міністрів України у цьому році виділено додаткові кошти. Зокрема на 16,1 мільйона гривень збільшено державну субвенцію на придбання твердого палива та скрапленого газу. На компенсацію передбачених законодавством пільг додатково надійшло 1,6 мільйона гривень. На виплату державної допомоги сім’ям з дітьми - 3,5 мільйона.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі