На ремонт дороги Львів-Луцьк «назбирали» 93 мільйони гривень

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Використати кошти перевиконання показників надходження митних платежів планують на ремонт автошляху Луцьк-Львів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 7 грудня, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Начальник Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський повідомив, що за 11 місяців цього року бюджети усіх рівнів області поповнилися на 2,8 мільярда гривень (на 42% більше, ніж за аналогічний період минулого року) за рахунок платежів, які адмініструються органами ДФС. Загальний фонд державного бюджету становив 1,3 мільярда гривень.

Волинська митниця за 11 місяців забезпечила надходження майже 4,3 мільярда гривень митних платежів. У листопаді надійшло майже 480 мільйонів гривень митних платежів з перевиконанням доведеного індикативу на 124,9%. Від перевиконання індикативу митних платежів за листопад на ремонт доріг загальнодержавного значення спрямовують 46,5 мільйона гривень.

Очікувані надходження до місцевих бюджетів у грудні становлять 135,5 мільйона гривень.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що на спецрахунку ОДА сконцентрували понад 93 мільйони гривень на інфраструктурний проект щодо ремонту автодороги Луцьк-Львів із залученням коштів митниці. Він просив Державну службу автодоріг продовжити роботу, пов’язану з підготовкою проведення тендеру.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі