Лучан запрошують на концерт «Без обмежень»

  1. Новина відноситься до:

10 грудня лучан запрошують на виступ гурту «Без обмежень», у музиці яких відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя. 

Відбудеться концерт о 21:00, у пабі «Майдан» (вул. Бойка 2А). «Без обмежень» – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, повідомляє мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям. Свій творчий шлях гурт розпочав із закарпатського міста Мукачево, проте на сьогодні «Без обмежень» вважається закарпатсько-київською командою. У творчому доробку музикантів величезна кількість пісень, відео-робіт, саунд-трек до фільму та навіть гімн спортивної команди. 

2005 року колектив став фіналістом всесвітньо відомого фестивалю «The Global Battle Of The Bands» і виступив як «кращий новий гурт Західного регіону України».

У 2007 року «Без обмежень» випустили свій перший альбом «Underground», і зняли дебютне відео з однойменною назвою. У перші дні ротації композиція займала перші позиції в хіт-параді «М2О», найбільшого музичного телеканалу України - М1. 

Нині пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а також в ефірі найбільш рейтингової інтернет-радіостанцієї MyRadio в розділі Український Рок. За кілька місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу заробила досить високий рейтинг.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі