У Луцьку хочуть створити рекреаційну зону

  1. Новина відноситься до:

 Ініціативна група «Мистецький трамплін»  оголошує у Луцьку проект «БАНДЕРА SQUARE».

Суть проекту полягає у тому, щоб активізувати місцеве населення задля облаштування рекреаційної зони відпочинку, яка б відповідала стандартам європейського міста, йдеться на офіційній сторінці групи у Facebook.

Рекреаційну зону планують створити на перетині вулиць Винниченка і Степана Бандери у центрі міста.

За словами ініціаторів, сквер, поряд якого розташовані два торгові центри,  державні установи, а також 3 корпуси вищих навчальних закладів, призначений для відпочинку. Однак там немає жодної урни для сміття, лавок для відпочинку пішоходів і належно не доглядають за газоном.

Також активісти запевняють, що значною проблемою є випрілі та витоптані плями, просівша місцями земля та пагорби, які утворилися в результаті багаторічного змітання бруду та зимових підсипок із тротуарів.

Тому «Мистецький трамплін»  активізує місцеве населення міста задля облаштування рекреаційної зони, встановлення лавок оригінальної ергономічної форми та конструкції, які створять можливість відпочивати як зі сторони газону, так і з вулиці Винниченка, встановлення каменів у формі стільців, організації вільної точки доступу WI-FI, додаткового освітлення для вечірнього відпочинку, облаштування доріжок для зручного пересування. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі