Мер Луцька запевняє, що кількість його заступників не вплине на бюджет

Джерело: Район. Луцьк
  1. Новина відноситься до:

У міській раді стверджують, що збільшення кількості заступників із чотирьох до п’яти не вплине на видатки з міського бюджету.

Про це стало відомо на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 2 грудня, повідомляє Район.Луцьк.

Міський голова Микола Романюк розповів, що оскільки відбудеться структуризація за різними напрямками правління, то кількість грошей на утримання працівників міської ради збільшувати не доведеться.

«Згідно із чинним законодавством, на сесії міської ради ми затвердимо структуру правління. Вона буде оновлена, деякі підрозділи будуть ліквідовані, деякі створенні. Щодо фінансування змін не відбудеться», – зазначив Микола Романюк.

Нагадаємо, на посаду першого заступника претендує Тарас Яковлев, заступників – Богдан ГончарукСергій ГригоренкоЮрій Моклиця та Юрій Вербич (на посаду заступника міського голови – керівника справами міської ради).

Однак, комісія Луцькради підтримала лише двох кандидатів у заступники мера.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі